Hoppa till sidans innehåll

Alumni


Har du gjort ett uppehåll som aktiv seniorspelare eller lagt skydden på hyllan för gott? Då är du välkommen till Jamtland Republicans Alumni!

417003_390004477743114_811256325_n

Alumni är föreningens sätt att skapa en mötesplats för tidigare aktiva som har amerikansk fotboll som gemensamt intresse.

När spelare slutar sin aktiva karriär i seniorlaget är det många som saknar den speciella gemenskap och kamratanda man upplevde när man var en del av ett lag. Det är en känsla som är svår att återskapa i det ”civila” livet, men nu finns möjligheten att under väldigt kravlösa förhållanden i första hand ha roligt men också röra lite på den gamla kroppen.

Jamtland Republicans har valt att aktivt satsa på en Alumniverksamhet som ett sätt för gamla spelare att behålla kontakten med föreningen, forna lagkamrater men också som en möjlighet att träffa spelare ur andra årskullar.

Jamtland Republicans Alumni tränar en gång i veckan och under 2013 har hela 37 gamla krigare dykt upp på en eller flera träningar vilket är fantastiskt roligt.

Som en produkt av Alumniverksamheten har föreningen idag engagerat ungdomstränare, styrelsemedlemmar men även spelare som valt att göra comeback i seniorlaget. Utöver detta ställer Alumni vid behov även upp på seniorträningarna som ”scout team” och positionscoacher.

Sedan 2011 arrangeras årligen Republican Veteran Flag Challenge i samband med seniorlagets hemmapremiär. Evenemanget lockar varje år hem fotbollsjämtar i exil från övriga Sverige och Norge. Turneringsdagen avslutas med att veteranerna anordnar en bankett för att dra skrönor om hur bra och hårt allt och alla var förr.

Har du spelat i Jamtland Republicans eller annat Östersundsbaserat lag och känner att du vill hänga med resten av oss gamlingar är det bara att dyka upp på Palmcrantzskolans sporthall på onsdagar kl. 20.30-21.30 med kläder för inomhusträning.

Jamtland Republicans Alumni finns även på Facebook.
Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:17

Postadress:
AMF Jamtland Republicans - Amerikansk Fotboll
C/o Norbäck, Genvägen 14
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: +46703942799
E-post: This is a mailto link

Se all info