Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Riksidrottsstyrelsen beslutade den 30 mars att föreningar ska kunna söka stöd för kostnader med att anpassa verksamheten under Coronapandemin.
 
Som stöd till medlemsföreningarna har en sida skapats med frågor och svar.
 
RF:s och Svenska Spels Elitidrottsstipendium ska möjliggöra för den aktiva att kunna kombinera elitidrott och studier efter gymnasiet.
 

Seniordomarutbildning 2020

(2020-04-06 09:37)
Seniordomarutbildningen är nu klar. Från och med denna säsong kommer alla delar av seniordomarskolan och seniordomarprovet att genomföras digitalt via SAFF:s digitala utbildningsplattform. Dag 1 av seniordomarskolan kommer göras via ett webinar.
 
Förbundsstyrelsen beslutade på torsdagen att ställa in seriespel och cuper fram till den 15 augusti.
 
Normalt sett vid den här tiden på året är det fotboll för hela slanten. Att springa ut på en grön plan för första gången, träningsläger och en rolig säsong framöver. Nu har det inte riktigt blivit så…
 

Digital QB utbildning

(2020-03-31 09:15)
SAFF släpper nu en utbildning för QB coacher och QB:s i landet. Utbildningen är helt digital och är till stor del baserad på filmat material.
 
I och med läget kring coronavirusets smittspridning har förbundsstyrelsen beslutat att skjuta fram seriepremiärerna ytterligare.
 
Ett enigt förbundsmöte röstade på söndagen för propositionen om att gå vidare i sammanslagningsprocessen. Dessutom beslutade mötet att från och med nästa förbundsmöte har både föreningar och distrikt rösträtt.
 
Publicering av reviderat spelschema är fördröjt och presenteras så snart som möjligt.
 
Nu finns en ny funktion för föreningarna i utbildningsplattformen.
 
Den tidigare uppskjutna förbundsstämman kommer som tidigare meddelats att gå av stapeln med hjälp av digitala verktyg. Nedan följer information mer i detalj.
 
SAFF fortsätter följa händelseutvecklingen och rekommenderar att föreningar gör egna bedömningar utifrån Folkhälsomyndighetens och Riksidrottsförbundets råd.
 
SAFF fortsätter följa händelseutvecklingen och rekommenderar att föreningar gör egna bedömningar utifrån Folkhälsomyndighetens och Riksidrottsförbundets råd.
 

Förbundsmötet uppskjutet

(2020-03-13 09:28)
Med anledning av Coronaviruset, Covid-19, har förbundsstyrelsen i samråd med samtliga distriktsordföranden beslutat att skjuta upp helgens årsmöte.
 

Postadress:
AMF Jamtland Republicans - Amerikansk Fotboll
C/o Norbäck, Genvägen 14
83142 Östersund

Kontakt:
Tel: +46703942799
E-post: mail@republicans.se

Se all info